Nanotech One 3360 - profesionalna nano zaščita za stekla in keramiko 1L

00001
€128.10
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Nano Tech One 3360 omogoča visoko profesionalno nano obdelavo novih tuš kabin, stekla in keramike. Zahvaljujoč kemični reakciji po le enkratnem nanosu naš izdelek postane eno s površino, ki postane vodoodbojna, odporna na obrabo, umazanijo in vodni kamen. Površino zaščiti pred korozijo, staranjem, madeži in praskami ter znatno podaljša čas med potrebnimi vzdrževanji. Obstojnost produkta je 5 - 6 let.

Nanotech One 3360 se nanese neposredno na nove, očiščene in suhe steklene in keramične površine. Pred nanosom na obrabljene površine pa tretma Nanotech One 3360 zahteva globinsko čiščenje z Nanogel-om, Technoglass-om, oziroma drugim izdelkom za odstranjevanje vodnega kamna ali drugih nečistoč iz stekla. V kolikor je na novem steklu zaščitni vosek, se ga odstrani z alkoholom.

Nano Tech One 3360 ni premaz ali silikonsko olje, gre za trajni poseg, certificiran s strani Univerze v Bologni (št. poročila 122743) in inštituta Giordano (št. poročila o testiranju 292865).»DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).«

Shranite ta izdelek za kasneje

 

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section