CLEAN TECHNOLOGY

Nano premazi za vetrobranska stekla

Vrhunski nano tretma za stekla vozil

Ultra hidrofobna zaščita nano premaza bo pripomogla, da bodo vaše vetrobransko steklo in ostale steklene površine čistejše dlje časa. Visokotehnološki izdelek, ki temelji na nanotehnologiji je odporen na vremenske razmere in podnebne spremembe, na slano vodo, sol in kisel dež. Prav tako je 100% odporen proti UV-svetlobi.

Če je potrebno, na avtomobilskih steklih najprej naredimo predpripravo s polirno pasto TECHNOGLASS, s katero površino popolnoma očistimo vseh, tudi skritih nečistoč. V kolikor so stekla nova, ta postopek ni potreben in stekla očistimo le s čistilom na osnovi foforne kisline. Nato opravimo tretma z nano premazom NANOTECH ONE 3360, ki nudi vrhunsko zaščito obdelanim površinam. Zahvaljujoč kemični reakciji, pri kateri nano premaz reagira s silicijem v steklu, le ta postane eno s površino in steklo ni več porozno. Poveča se vodoodbojnost (ekstremna hidrofobna lastnost), zato vodne kapljice hitreje odtekajo, kar poskrbi za boljšo vidljivost v dežju in snegu. Umazanija se manj prijemlje, zmanjša se oprijem insektov ter ptičjih iztrebkov. Deluje tudi proti zmrzovanju, tako vam v zimskem času ne bo iz stekel potrebno strgati led. Ostale prednosti tretmaja so tudi UV zaščita, olajšano čiščenje stekla ter podaljšani intervali čiščenja. Boljša vidljivost omogoča več varnosti v cestnem prometu.

"Vrhunski nano tretma je visoko učinkovit in ima, ob upoštevanju navodil za vzdrževanje, dolgo življenjsko dobo do 1 leta."

Video predstavitev

Prikaz dela, ki ga opravimo na avtomobilskih steklih (tretma vključuje vsa stekla in vzvratna ogledala):

  • po potrebi poliranje s polirno pasto TECHNOGLASS do osnovne površine, da se odstrani vsa nečistoča in vodni kamen, lahko pa se uporabi tudi čistilo na osnovi fosforne kisline, s katero dosežemo enak učinek
  • čiščenje polirne paste ali čistila s površine
  • splakovanje z destilirano vodo
  • nanos nano premaza NANOTECH ONE 3360
  • zaključno poliranje nano premaza do željenega učinka

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section