TechnoGlass profesionalna polirna pasta

Namenjena je odstranjevanju prask in madežev različnega izvora, iz steklenih in drugih površin. Izdelek je idealen za odstranjevanje vodnega kamna, tudi iz zelo obremenjenih površin, kot so npr. lahko stare tuš kabine, stara okenska stekla ali zunanje steklene ograje. Kot rezultat posebne mešanice aktivnih sestavin, ki niso škodljive za okolje, se TechnoGlass lahko uporablja tudi za odstranjevanje oksidacijskih, porumenelih madežev, ki so posledica soli ali drugih atmosferskih dejavnikov. Lahko se uporablja tudi za površine na katerih so trdovratni ostanki cementa, laka, trajnih markerjev, ostankov lepila in zažgane maščobe. Idealna je za obdelavo majhnih madežev in nežnih prask na steklu.
TechnoGlass se lahko uporablja na vseh steklenih, keramičnih, kamnitih in kovinskih podlagah, ne da bi pri tem spremenili njihove osnovne estetske lastnosti.

Priporočamo čistilnim servisom, namenjena pa je tudi domači uporabi.
1kg polirne paste zadostuje za površino do 90 kvadratnih metrov.

Polirna gobica

Groba oranžna polirna gobica TechnoGlass 80 mm velcro zaradi svoje posebne oblike izboljša efekt polirne paste, zmanjšuje trenje in s tem preprečuje segrevanje površine. Povečuje hitrost in učinkovitost. Primerna za uporabo s TechnoGlass polirno pasto.

Naročilo & plačilo

Plačilo po predračunu.
Cena priporočene pošiljke za polirne gobice je 3 €, za 1 kg polirne paste je 5 €. Poštnina za naročila nad 180 € je brezplačna.

Za večje količine nas prosim kontaktirajte na info@cleantechnology.si

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section