CLEAN TECHNOLOGY

Vrhunski nano tretma solarnih panelov

Nano tretma za solarne panele in solarne kolektorje

Nano tretma solarnih panelov je najbolje opraviti pred samo montažo na tleh. Seveda pa je fotovoltaične panele možno zaščititi tudi ko so že montirani. Nano tretma se torej opravlja na novih modulih in panelih, ki so že v uporabi. Kot pri vseh ostalih tretmajih, tudi tukaj po potrebi najprej opravimo predpripravo s polirno pasto TECHNOGLASS, s katero površino popolnoma očistimo. Nove panele očistimo le s čistilom na osnovi fosforne kisline. Nato opravimo tretma z našim nano premazom za solarne panele, ki nudi vrhunsko zaščito obdelanim površinam.

Ker so paneli montirani zunaj, je njihovo delovanje izpostavljeno atmosferskim in okoljskim vplivom. Za nečistočo so dovzetni prav vsi solarni moduli, ne glede na naklon njihove namestitve, rosa, dež ali veter pa nikakor niso dovolj za temeljit boj proti umazaniji. Čistost fotovoltaičnih panelov je torej pomembna, saj s tem preprečimo motnje v delovanju sončne elektrarne, predvsem pa pridobimo na večjem izkoristku.

Z našim tretmajem poskrbimo, da je lahko vaša sončna elektrarna tudi do 25 % bolj učinkovita, da je čiščenja manj in da je le to bolj enostavno. Na enak način poskrbimo tudi za zaščito solarnih kolektorjev.

"Ob upoštevanju navodil za vzdrževanje, je obstojnost produkta 5 let ali več."

Video predstavitev

Prikaz dela, ki ga opravimo na solarnih panelih in solarnih kolektorjih:

  • poliranje s polirno pasto TECHNOGLASS do osnovne površine, da se odstrani vsa nečistoča in vodni kamen se uporabi za močno obremenjene – umazane panele, na novejših pa se uporabi čistilo na osnovi fosforne kisline, s katero dosežemo enak učinek
  • čiščenje polirne paste ali čistila s površine
  • splakovanje z destilirano vodo
  • nanos nano premaza NANOTECH ONE 3360
  • zaključno poliranje nano premaza do željenega učinka

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section