NANO TOP tretma kopalnice

00011
€220.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

*Za nakup storitve nas kontaktirajte na 069 608 608, da se osebno dogovorimo za termin. Lahko pa opravite spletni nakup in vas bomo za termin kontaktirali mi."


Nano tretma lahko opravite sami ali pa delo prepustite našemu strokovnjaku ...

Naša storitev zajema obdelavo vseh steklenih in keramičnih elementov v kopalnici: tuš kabine, tuš stene, kopalne kadi (litoželezne), umivalnika, bideja, wc školjke, ogledala in keramičnih ploščic (samo mokre površine).

Na teh površinah najprej naredimo temeljito predpripravo s polirno pasto Technoglass s katero odstranimo trdovratno umazanijo, vodni kamen, nežne praske in odrgnine. Za čiščenje vodnega kamna uporabljamo čistilo Nanogel.

Po temeljiti predpripravi zaščitimo vse elemente v prostoru, ki bi se med kemično obdelavo lahko poškodovali. Nato na popolnoma očiščenih površinah opravimo tretma z nano premazom Nanotech One 3360, ki nudi dolgotrajno zaščito obdelanim površinam, zelo skrajša čas in predvsem olajša čiščenje. Novim površinam nudi dolgotrajno vrhunsko zaščito, starim pa povrne lesk. Rezultat je viden pri vsakodnevni uporabi, saj bo vodnega kamna in ostalih nečistoč manj, čiščenje z neagresivnimi čistili pa bo odslej hitro in enostavno opravilo.

Predviden čas dela: 4 - 6 ur (odvisno od velikosti in obremenjenosti kopalniških elementov)

Nano tretma priporočamo vsem, ki si želijo bleščečo kopalnico in z vzdrževanjem ne želijo izgubljati časa. Ob upoštevanju navodil za vzdrževanje, je obstojnost produkta 5 let ali več.OPOMBA: V določenih primerih si pridružujemo pravico zaračunavanja potnih stroškov. / Za zgolj manjše posamezne elemente, nano tretmajev ne opravljamo, ali pa se zaračuna dodaten strošek.

»DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).«

Shranite ta izdelek za kasneje

 

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section