NANO tretma avtomobilskih stekel

00014
€100.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

*Za nakup storitve nas kontaktirajte na 069 608 608, da se osebno dogovorimo za termin. Lahko pa opravite spletni nakup in vas bomo za termin kontaktirali mi."


Nano tretma lahko opravite sami ali pa delo prepustite našemu strokovnjaku ...

Ultra hidrofobna zaščita nano premaza bo pripomogla, da bodo vaše vetrobransko steklo in ostale steklene površine čistejše dlje časa. Visokotehnološki izdelek, ki temelji na nanotehnologiji je odporen na vremenske razmere in podnebne spremembe, na slano vodo, sol in kisel dež. Prav tako je 100% odporen proti UV-svetlobi. Tretma se opravi na vseh steklih.

Če je potrebno, na avtomobilskih steklih najprej naredimo predpripravo s polirno pasto Technoglass ali Nanogelom, s katerima površino popolnoma očistimo vseh, tudi skritih nečistoč. V kolikor so stekla nova, ta postopek ni potreben in stekla očistimo le z etilnim alkoholom. Nato opravimo tretma z nano premazom Nanotech One 3360, ki nudi vrhunsko zaščito obdelanim površinam. Zahvaljujoč kemični reakciji, pri kateri nano premaz reagira s silicijevim dioksidom v steklu, le ta postane eno s površino in steklo ni več porozno. Poveča se vodoodbojnost (ekstremna hidrofobna lastnost), zato vodne kapljice hitreje odtekajo, kar poskrbi za boljšo vidljivost v dežju in snegu. Umazanija se manj prijemlje, zmanjša se oprijem insektov ter ptičjih iztrebkov. Deluje tudi proti zmrzovanju, tako vam v zimskem času ne bo iz stekel potrebno strgati led. Ostale prednosti tretmaja so tudi UV zaščita, olajšano čiščenje stekla ter podaljšani intervali čiščenja. Boljša vidljivost pa omogoča več varnosti v cestnem prometu.


Prednosti tretmaja Nanotech One 3360:

  • Estetika: vedno čist in sijoč videz.
  • Funkcionalnost: povečana vidljivost podnevi in ponoči; močno izboljša varnost v primeru močnega dežja, saj zagotavlja popolno vidljivost; olajša odstranjevanje mrčesa, ledu in sezonskih nečistoč.
  • Obstojnost tretmaja s 125ml steklenico: 50.000 KM (dodatni nanos izdelka po potrebi)


»DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).«

Shranite ta izdelek za kasneje

 

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section