NANO tretma novih solarnih panelov pred montažo na objekt / m2

00012
€14.00
Prednaročilo
1
Podrobnosti o izdelku

Za nakup storitve nas prosimo kontaktirajte na 069 608 608. Nakup preko spleta ni možen. Cena je za m2.


Nano tretma solarnih panelov lahko opravite sami, ali pa delo zaupate našemu strokovnjaku ...

Naša storitev zajema predpripravo z etilnim alkoholom s katerim očistimo morebitne nečistoče, ostanke lepila in ostalo. Nato opravimo tretma z Nanotech Solar, izdelkom za visoko profesionalno nano obdelavo solarnih panelov in kolektorjev, ki nudi vrhunsko zaščito obdelanim površinam. Po tretmaju panele še razmastimo in očistimo do visokega sijaja.

Eden glavnih vzrokov za izgubo učinkovitosti solarnih panelov in kolektorjev so podnebni faktorji, prah v zraku, smog in splošno onesnaženje, živalski iztrebki, drugi kristalizirani ostanki ter usedline vodnega kamna. Ti povzročajo motnost površine pokrovnega stekla, s tem pa se zmanjša prehod svetlobnega sevanja. Posledica vsega tega je postopno slabšanje pretvorbenega faktorja naprav, ki ni zanemarljiva. Samo vedno čista površina, ki ni zastrta z umazanijo in prahom, daje optimalno možnost, da se največ sončne svetlobe pretvori v električno energijo.

Z našim tretmajem poskrbimo, da je lahko vaša sončna elektrarna tudi od 15% - 25 % bolj učinkovita, da je čiščenja manj in da je le to bolj enostavno. Na enak način poskrbimo tudi za zaščito solarnih kolektorjev.

PREDNOSTI tretmaja: do 15% - 25% boljši izkoristek, zaščita pred korozijo, praskami, madeži in staranjem steklene površine, samočistilni učinek s pomočjo dežja in vetra ter znatno podaljšanje časa med potrebnimi vzdrževanji.OPOMBA: V določenih primerih si pridržujemo pravico zaračunavanja potnih stroškov. / Dodaten strošek se računa v primeru najema dvigala ali gradbenih odrov. / Za večje površine obračunamo popust, ki ga dogovorimo skupaj s stranko.

»DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).«

Shranite ta izdelek za kasneje

 

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section