Nanogel - profesionalno čistilo za vodni kamen 1L

00000
€32.94
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Nanogel je izredno učinkovito čistilo za vodni kamen. Naše sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna ima zelo širok spekter uporabe in ga lahko uporabljamo na steklu, keramiki, sanitarni keramiki, kopalniški opremi ... Na bolj občutljivih materialih je priporočljivo predhodno opraviti preizkus na skritem, nevidnem mestu površine.

Navodila za čiščenje: Mokro, ožeto gobico po občutku napojimo s čistilom, tako da čistilo ne teče iz nje. Z gobico očistimo željeno površino, po potrebi pustimo čistilo delovati na površini nekaj minut, nato speremo z vodo. Čistilo se na površini ne sme posušiti. Uporabimo zaščitne rokavice.

Uporaba Nanogela za čiščenje steklenih in keramičnih površin pred obdelavo z Nanotech One 3360. V kolikor so obloge premočne in Nanogel ni učinkovit, uporabimo polirno pasto Technoglass: 1. Zaščitimo se z rokavicami in nanesemo Nanogel z gobo na površino, ki jo želimo obdelati. 2. Čistilo na površini pustimo delovati približno 40-50 minut. Odstranimo ga preden se posuši. 3. Nanogel odstranimo z obdelane površine z detergentom za posodo in površino temeljito speremo z demineralizirano vodo. 4. Preverimo, da je površina popolnoma očiščena (ni sledi vodnega kamna). Preverimo, da je odpadna voda popolnoma čista. V primeru opaženih nečistoč, ponovimo prejšnje postopke. 5. Površino do suhega obrišemo s papirnato brisačo in še zadnjič preverimo, da je površina res popolnoma čista. 6. Na predhodno obdelano in suho površino nadaljujemo z nanosom Nanotech One 3360 .

OPOZORILA
Povzroča hude opekline.
Draži dihalne poti.
Izdelek hranite izven dosega otrok.
Uporabljajte samo z zaščitnimi rokavicami.
Upoštevajte varnostni list izdelka.
Za ogledala: Izdelka nikoli ne nanašajte po hrbtni strani stekla, saj s tem lahko poškodujete ogledalo. Ne uporabljajte na plastiki, kromu ali aluminiju, saj lahko spremeni njihov videz.
V domačem okolju naj bo prostor dobro prezračen, da se izognete kopičenju zdravju škodljivih hlapov.
Vsebuje klorovodikovo kislino in fosforno kislino.


»DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).«

Shranite ta izdelek za kasneje

 

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section