Dolgotrajna obstojnost nano premaza NANOTECHCONE 3360 je izum italijanskih kemikov, ki so z novo formulo dosegli, da se nanos s kemično reakcijo veže na silicij v steklu. Premaz tako postane eno s površino, jo dolgotrajno zaščiti pred vodnim kamnom, izboljša vodoodpornost in deluje antibakterijsko.Površino prav tako zaščiti pred korozijo, staranjem, potemnitvijo in oksidacijo.Zato tretma priporočamo za NOVE kopalnice, prav tako pa obnovimo in vrnemo lesk tudi STAREJŠIM kopalnicam.Rezultat je viden pri vsakodnevni uporabi, najbolj pa ga bodo cenili tisti, ki kopalnico čistijo, saj bo le to postalo enostavno opravilo.

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

… ali nekaj takega:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

Kot nov uporabnik WordPressa bi morali obiskati vašo nadzorno ploščo za izbris te strani in ustvaritev novih strani za vašo vsebino. Zabavajte se!

CLEAN TECHNOLOGY

DOMEN VODIŠEK S.P.
Savska cesta 4
4248 LESCE

069 608 608

info@cleantechnology.si

Specializirano podjetje za nanotehnološko obdelavo stekla in keramike

Ekskluzivni uvoznik izdelkov
italijanskega proizvajalca
WWW.CLEANTECHNOLOGY.IT

Izdelava spletnih strani
Mandu d.o.o.

contact-section